Inloop golfles bij Golfbaan De Achterste Hoef

Lid worden? Dit kan door het betreffende inschrijfformulier ingevuld en ondertekend te retourneren aan info@golfbaan-achterstehoef.nl.
Het lidmaatschap wordt dan z.s.m. verwerkt en je ontvangt hiervan per e-mail een bevestiging.
 

DOWNLOAD: Inschrijfformulier Jaarabonnement onbeperkt golf of onbeperkt inlooples
 
Volg het 9-stappenplan door les te nemen bij Golfbaan De Achterste Hoef. De golflessen worden gegeven door onze PGA golfprofessional Antoine De Blok en zijn onbeperkt te volgen.

Golfers van elk niveau kunnen bij ons terecht voor golfles; van beginnende golfer, gevorderde golfer tot handicap spelers... iedereen kan bij ons ervaren hoe leuk golfen is. We volgen binnen onze golfschool het 9-Stappenplan van de NGF.

Met een onbeperkt inlooples abonnement kun je maximaal genieten van de groepslessen die worden aangeboden. We bieden dagelijks diverse lessen met verschillende technieken voor de beginnende en gevorderde golfer. Voor de tijden verwijzen we je naar onze lestijd reservering. Je hebt steeds met maximaal 6 personen tegelijk les, hierdoor heeft onze golfprofessional volop aandacht voor elke speler.

Met het 9-Stappenplan bieden wij je een methodiek waarbij je zelf bepaalt hoe je jezelf wilt ontwikkelen in de golfsport. Met Stap 1 en 2 kun je het plezier van golf beleven. Voor de golfers met meer ambitie kan het 9-Stappenplan verder gevolgd worden en onder begeleiding van onze golfprofessional kun je een lagere handicap halen.

De golfregels en etiquette worden aangeleerd tijdens de praktijklessen. Hierbij volgen wij de richtlijnen en lesmethoden van de NGF. Tijdens praktijksituaties zullen de regels en etiquette worden behandeld. We hebben de beschikking over een (gedeeltelijk) overdekte driving range, putting greens, chipping greens, bunkers en de 9-holes Par 3/4 baan.

Via ons online reserveringssysteem kun je zien wanneer de jeugdlessen aangeboden worden en kunnen de lessen geboekt worden. Afmelden van geboekte lessen graag in een zo vroeg mogelijk stadium, zodat hiermee rekening gehouden kan worden. Afmelden kan via antoinedeblok@adbgolf.nl
 
 
Onbeperkt inlooples jaarabonnement (incl. verplichte NGF-bijdrage), prijs per jaar € 545,00
Onbeperkt inlooples jeugd t/m 18 jaar (incl. onbeperkt spelen), prijs per jaar € 275,00
Inschrijfkosten € 15,50