Golfschool

Bij Golfbaan De Achterste Hoef kunnen golfers van elk niveau terecht voor golfles; van beginnende golfer, gevorderde golfer tot handicap spelers...iedereen kan bij ons ervaren hoe leuk golfen is. We volgen binnen onze golfschool het 9-Stappenplan van de NGF.

We bieden dagelijks diverse lessen met verschillende technieken voor de beginnende en gevorderde golfer. Voor de tijden verwijzen we u naar onze lestijd reservering.

Met het 9-Stappenplan bieden wij u een methodiek waarbij u zelf bepaalt hoe u zichzelf wil ontwikkelen in de golfsport. Met Stap 1 en 2 kunt u het plezier van golf beleven. Voor de golfers met meer ambitie kan het 9-Stappenplan verder gevolgd worden en onder begeleiding van onze golfprofessional kunt u een lagere handicap halen.
 
  Lestijd reserveren
De weg naar het GVB
Het GVB-examen maakt onderdeel uit van het NGF 9-Stappenplan. Door het volgen van stap 1 en 2 kunt u uw Clubhandicap 54 (GVB) halen. Stap 1 bestaat uit golflessen die u begeleiden naar een Golfbaanpermissie, hiermee kunt u op onze baan golfen. In stap twee wordt u eveneens met behulp van golflessen begeleid naar Clubhandicap 54 (GVB). In deze stap zult u ook het GVB-examen afronden.
 
 
Privélessen
Natuurlijk geeft onze vaardige golfprofessional Antoine de Blok ook privélessen. Hierin kunt u alleen of met elkaar de fijne kneepjes van het golfen onder de knie krijgen. Informeer hier naar de mogelijkheden.