Golfen is voor iedereen!

Golfbaan De Achterste Hoef in Bladel is voor iedereen die wil golfen; beginner of gevorderde, recreant of professional, iedereen is welkom op onze golfbaan. Zeven dagen* per week kun je op een plezierige en ontspannen manier genieten van het golf. Een sociale sport, die met vrienden in de vrije natuur beoefend kan worden en waarbij het lichaam in beweging is. (*Van november t/m februari s de receptie van de golfbaan op zondag gesloten. Ben je in het bezit van een onbeperkt golfabonnement dan kun je uiteraard wel de golfbaan betreden)

Gelegen in het gebied van ‘de Acht Zaligheden’ (Duizel, Eersel, Hulsel, Knegsel, Netersel, Reusel, Steensel en Wintelre), op een steenworp afstand van Eindhoven, bij Recreatiepark De Achterste Hoef vind je Golfbaan De Achterste Hoef. Een jonge, verrassende golfbaan gelegen in de uitgestrekt Brabantse Kempen. In een bos dat reikt tot ver over de landsgrenzen tot aan Arendonk, Turnhout, Mol en Retie.

We hebben uiteraard alles in huis wat je van een modern golfpark mag verwachten. Zoals een 9 holes baan (2x PAR 4 en 7x PAR 3 banen), uitgebreide oefenfaciliteiten, een professionele golfschool en uitstekende horeca faciliteiten met twee zalen.

Op zijn tijd een balletje slaan of met een grote groep komen spelen? Je bent bij ons van harte welkom. We bieden je verschillende arrangementen, golfclinics en golflessen. Onze accommodatie biedt bedrijven tevens de mogelijkheid om het aangename met het nuttige te verenigen.
 
Golfbaan De Achterste Hoef; golf voor iedereen.