Golfschool

Bij Golfbaan De Achterste Hoef kunnen golfers van elk niveau terecht voor golfles; van beginnende golfer, gevorderde golfer tot handicap spelers...iedereen kan bij ons ervaren hoe leuk golfen is. We volgen binnen onze golfschool het stappenplan van de NGF.

Met het stappenplan bieden wij je een methodiek waarbij je zelf bepaalt hoe je jezelf wil ontwikkelen in de golfsport. Met de eerste stap kun je het plezier van golf beleven. Voor de golfers met meer ambitie kan het stappenplan verder worden gevolgd en onder begeleiding van onze golfprofessional kun je een lagere handicap halen.
 
  Lestijd reserveren
De weg naar handicap 54
Het theorie-examen maakt onderdeel uit van het NGF stappenplan. Door het volgen van de eerste stap kun je je handicap 54 (voormalig GVB) halen. Je volgt golflessen die je begeleiden naar een Golfbaanpermissie, hiermee kun je op onze baan golfen. Vervolgens zul je ook het theorie-examen afronden.
 
 
Privélessen
Je kunt lessen volgen in de vorm van privélessen. Hierin kun je alleen of met elkaar de fijne kneepjes van het golfen onder de knie krijgen. Voor het boeken van privélessen kun je contact opnemen met onze golfprofessional Andrew Scullion via: 06-23641405.