Golfschool

Bij Golfbaan De Achterste Hoef kunnen golfers van elk niveau terecht voor golfles; van beginnende golfer, gevorderde golfer tot handicap spelers...iedereen kan bij ons ervaren hoe leuk golfen is. We volgen binnen onze golfschool het 9-Stappenplan van de NGF.

We bieden dagelijks diverse lessen met verschillende technieken voor de beginnende en gevorderde golfer. Voor de tijden verwijzen we je naar onze lestijd reservering.

Met het 9-Stappenplan bieden wij je een methodiek waarbij je zelf bepaalt hoe je jezelf wil ontwikkelen in de golfsport. Met Stap 1 en 2 kun je het plezier van golf beleven. Voor de golfers met meer ambitie kan het 9-Stappenplan verder gevolgd worden en onder begeleiding van onze golfprofessional kun je een lagere handicap halen.
 
  Lestijd reserveren
De weg naar het GVB
Het GVB-examen maakt onderdeel uit van het NGF 9-Stappenplan. Door het volgen van stap 1 en 2 kun je je Clubhandicap 54 (GVB) halen. Stap 1 bestaat uit golflessen die je begeleiden naar een Golfbaanpermissie, hiermee kun je op onze baan golfen. In stap twee word je eveneens met behulp van golflessen begeleid naar Clubhandicap 54 (GVB). In deze stap zul je ook het GVB-examen afronden.
 
 
Privélessen
Natuurlijk geeft onze vaardige golfprofessional Antoine de Blok ook privélessen. Hierin kun je alleen of met elkaar de fijne kneepjes van het golfen onder de knie krijgen. Informeer hier naar de mogelijkheden.