GOLFBAAN TARIEVENGreenfees zijn per persoon. Het gebruik van de driving range en putting green is gratis, men betaalt alleen voor de oefenballen. Prijzen zijn per persoon (tenzij anders aangegeven) en per jaar. Eenmalige inschrijfkosten bij een abonnement zijn € 15,50. De betaling van het abonnementsgeld vindt 1 x per jaar plaats. Onbeperkt golf abonnementen kunnen op elk moment in het jaar starten, clubregistratie start per kwartaal). Bij het aangaan van een abonnement word je automatisch aangemeld bij de NGF en wordt De Achterste Hoef / Stichting Golfclub Bladel je homeclub. Het abonnement is inclusief handicapregistratie en verplichte NGF clubbijdrage. Het clubregistratie abonnement is alleen van toepassing indien je geen ander abonnement bij ons hebt. Bij elk abonnement ontvang je 1 x per jaar een 9 holes greenfee cadeau. Bij de onbeperkt golfabonnementen is het mogelijk om voor € 135,00 (€ 75,00 voor jeugd t/m 17 jaar) extra per jaar een Vriendenpas te nemen. Deze pas geeft toegang tot 9 andere golfbanen in de regio waarop men dan 10 x per baan per seizoen van 1 maart tot 1 november mag spelen. De Vriendenpas loopt altijd per seizoen, ongeacht het moment van starten van het onbeperkt golfabonnement. Naast het bedrijfsgolfabonnement bieden we nog meer businesspakketten aan. Maak vrijblijvend een afspraak om je wensen te bespreken.

Prijzen zijn per persoon. Leden van een onbeperkt golf (familie- of bedrijfs) abonnement ontvangen 25% korting op privélessen, jeugd t/m 18 jaar 50%. Bij een kennismakingsles van 90 minuten maak je voor het eerst kennis met de golfsport en worden de diverse golftechnieken uitgelegd. Voor het boeken van privélessen kun je contact opnemen met onze professional Antoine: antoinedeblok@adbgolf.nl | 06-55896454.Prijzen zijn per persoon per jaar en de betaling van het abonnement vindt 1 x per jaar plaats. Eenmalige inschrijfkosten bij een abonnement zijn € 15,50. Abonnementen kunnen op elk moment in het jaar starten. Bij het aangaan van een abonnement word je automatisch aangemeld bij de NGF en wordt De Achterste Hoef / Stichting Golfclub Bladel je homeclub. Het abonnement is inclusief handicapregistratie en verplichte NGF clubbijdrage. Oefenballen zijn alleen tijdens de les inbegrepen. Je kunt onbeperkt lessen volgen volgens het rooster op onze website. De lessen gaan bij  normale weersomstandigheden en bij min. 2 personen (excl. kinderen) altijd door (m.u.v. een clinicaanvraag op hetzelfde tijdstip). De groepsgrootte is max. 6 personen (excl. kinderen) per les. Een theoriecursus is niet inbegrepen bij een abonnement.Prijzen zijn persoon. Theoriecursussen starten in overleg met onze pro en bestaan uit 2 x 2 lesuren met aansluitend een NGF Golfregelexamen. Bij een baanpermissiemiddag van 3 lesuren techniektraining ontvang je nadien toestemming om te spelen op onze golfbaan. Handicap 54.0 in 1 dag is inclusief theorie-examen, techniektraining, lunch, een qualifying speelronde en  handicapregistratie bij de NGF voor het lopende kalenderjaar. Na het kalenderjaar blijft men automatisch clubregistratielid tegen de geldende tarieven, tenzij men opzegt.

Bekijk hier de volledige tarievenfolder digitaal. Ontvang je de tarieven en informatie over onze golfbaan graag per post? Stuur ons dan een email met je adresgegevens.