De golfprofessional van Golfbaan De Achterste Hoef

Onze golfprofessional Andrew stelt zich graag aan je voor:

“Hoi, mijn naam is Andrew Scullion! Ik ben een PGA gekwalificeerd AA golfprofessional. Ik speel professioneel golf en heb sinds ik de leeftijd van 50 jaar heb bereikt 2 nationale titels (senioren) op mijn naam staan: Het Nationaal Kampioenschap Strokeplay en Het Nationaal Kampioenschap Matchplay.

Met 40 jaar ervaring als golfleraar ben ik ervan overtuigd dat ik jouw plezier in dit fantastische spel kan vergroten met lessen en tips. Eén van de belangrijkste dingen bij golf is het slaan van de bal. Je zult veel problemen hebben met het beheersen van de bal als je hem niet goed raakt. De afslagkooi van De Achterste Hoef is uiterst geschikt om hierop te oefenen. Je kunt je meer concentreren op hoe goed het contact is met de bal en hoeft je minder druk te maken om waar hij heen gaat. Ik kan je verzekeren dat als je de bal goed raakt, hij recht gaat. Dus, als je last hebt van eigenzinnige slagen of misslagen dan ben ik de juiste man om je hierbij te helpen.

Je kunt ook profiteren van mijn speelervaring tijdens een baanles, waarbij ik je door de baan begeleid om het beste uit je talent te halen.

Ik spreek voornamelijk Engels, maar spreek en versta ook Nederlands. Ik kijk er erg naar uit om jullie te ontmoeten en breng graag wat vreugde en succes aan je golfcarrière!”