Ook als jeugdlid heb je veel mogelijkheden bij Golfbaan De Achterste Hoef

 
Ook op jonge leeftijd kan golf gespeeld worden, immers jong geleerd is oud gedaan! Spelenderwijs laten we kinderen zelf technieken ontdekken, gebruikmakend van uitdagende spelvormen die het speelse aspect van de les benadrukken.

Wij bieden jeugdleden binnen onze golfschool een gedegen opleiding die de mogelijkheid geeft om het GVB te behalen. Een leuke opleiding die het enthousiasme voor de golfsport zal versterken.

Onze golfprofessional zal de kinderen zoveel mogelijk indelen bij leeftijdsgenoten met een vergelijkbaar niveau. De groepslessen met maximaal 8 kinderen vinden 2 x per week plaats, zijn zeer afwisselend en spelen zoveel mogelijk in op de belevingswereld en het niveau van de kinderen.

De golfregels en etiquette worden spelenderwijs aangeleerd tijdens de praktijk- en theorielessen.  Hierbij volgen wij de richtlijnen en lesmethoden van de NGF. Tijdens praktijksituaties zullen de regels en etiquette worden behandeld. We hebben de beschikking over een (gedeeltelijk) overdekte driving range, putting greens, chipping greens, bunkers en Par 3 en Par 4 banen.

Via ons online reserveringssysteem kun je zien wanneer de jeugdlessen aangeboden worden en kunnen de lessen geboekt worden. Afmelden van geboekte lessen graag in een zo vroeg mogelijk stadium, zodat hiermee rekening gehouden kan worden. Afmelden kan via info@golfbaan-achterstehoef.nl
 
 
Jeugd onbeperkt les jaarabonnement  
t/m 18 jaar, incl. verplichte NGF-bijdrage, incl onbeperkt baan spelen, prijs per jaar € 275,00
Inschrijfkosten € 15,50